Hotel in Tallinn

Photo of Tallinn city. Old buildings made of brick.

Welkom in de charmante en mooie stad Tallinn! Centraal gelegen bij de haven vind je ons hotel. Een modern designhotel dat je een comfortabele uitvalsbasis biedt met gemakkelijke toegang tot de vele bezienswaardigheden en culturele ervaringen van de stad.

Citybox Tallinn

Welkom in ons moderne designhotel in Tallinn. Het gloednieuwe hotel is geopend in 2020 en heeft sindsdien veel gasten van over de hele wereld verwelkomd.

Om de stad te verkennen stap je gewoon het hotel uit! Tallinn heeft een rijke geschiedenis en je kunt veel culturele attracties bezoeken, en natuurlijk – onderweg (verschillende) heerlijke snacks halen. Het is slechts 5 minuten lopen naar de oude binnenstad en daar kun je de geschiedenis van Tallinn echt ontdekken.

Of je nu voor zaken of voor je plezier in de stad bent, in ons hotel heb je altijd een comfortabele uitvalsbasis. Met de focus op gemakkelijk en eenvoudig in- en uitchecken en een geweldige locatie hopen we dat je een gedenkwaardige ervaring zult hebben tijdens je bezoek aan de hoofdstad van Estland.