Hotels in Bergen

Image of Bryggen Hanseatic Wharf. Old buildnings next to the water.

We hebben twee hotels in Bergen, beide op korte afstand van het stadscentrum. Of je de stad nu bezoekt om de geschiedenis te verkennen, voor zaken of gewoon om van de schoonheid te genieten, onze hotels zijn het perfecte startpunt. Welkom bij een verblijf vol comfort, gastvrijheid en onvergetelijke ervaringen.

Citybox Bergen

Citybox Bergen ligt op slechts een paar minuten lopen van de drukke straten van het stadscentrum. Net buiten de deuren van het hotel vind je een gemakswinkel. Met een ideale locatie in de stad heb je gemakkelijk toegang tot alle populaire attracties van de stad. Na een lange dag verkennen kun je ontspannen in onze chill-out ruimtes, of genieten van het comfortabele bed in je kamer.

Of je hier nu bent voor zaken of voor je plezier, ons hotel in Bergen is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een praktische en comfortabele basis midden in de stad.

Picture of facade of Citybox Bergen City, hotel in the middle of Bergen

Citybox Danmarksplass

Welkom in ons charmante hotel aan de Danmarksplass in Bergen. Ons hotel is de perfecte uitvalsbasis om alles te ontdekken wat Bergen te bieden heeft. Met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en op loopafstand van het stadscentrum is het gemakkelijk om de cultuur, winkels en lokale attracties van de stad te verkennen. Het hotel ligt op slechts 35 minuten van de luchthaven van Bergen.

Vanuit ons hotel aan de Danmarksplass wordt u omringd door een aantal restaurants, cafés en lokale winkels die u de lokale sfeer laten proeven. In de zomer kun je zelfs naar het stadsstrand bij Møhlenpris lopen voor een snelle duik!

Picture of facade of Citybox Danmarksplass, a hotel just outside Bergen city center